Alarm- og video overvågning

Kontakt os

Alarm- og video overvågning

Inde- og udendørs alarmer til bolig eller virksomheder.

Billige alarm anlæg og moderne video overvågningsudstyr

Hos JYSK-EL tilbyder vi mere end 15 års erfaring med opsætning af alarmer og overvågning. JYSK-EL tilbyder alarmer monteret både inde- og udendørs uanset om du er boligejer eller virksomhed.

 

En billig alarm kan være en god start

Du kan forsikre din bolig eller virksomhed ved at installere en trådløs alarm løsning – en løsning som både kan holde- og skræmme tyve væk. JYSK-El tilbyder godkendte og meget brugervenlige alarmer.
Vores alarmer er en billig løsning fordi man kun behøver få sensorer til at dække de forskellige indgange for at få en god start og fornemmelse af effekten af en alarm.

Vores alarmer og alarmanlæg kan alle monteres med et gsm modem, det betyder du kan få status meldinger fra dit alarmanlæg. JYSK-EL tilbyder professionelle alarm montører som har stor erfaring med at montere og servicere alarmer og alarmanlæg til boliger og virksomheder. JYSK-EL anvender primært alarmer og alarmanlæg fra Jablatron som er et anerkendt alarm system.
På alle vores anlæg kan det altid bestilles ekstra sensorer, sirener osv. til fornuftige priser samt vejledning til en bedre alarm løsning som sikrer dit hjem i mod tyveri.

 

Video overvågning – en moderne tyverialarm fra JYSK-EL

Video overvågning er en af de ydelser JYSK-EL har stor ekspertise indenfor. I dag er det opnåelig for alm private kunder og erhvervskunder at investere i et kvalitets video overvågnings anlæg.
Video overvågning har flere fordele – du undgår kabler til videoovervågning, trådløs videoovervågning er en god og sikker løsning tilpasses den moderne bolig eller virksomheder som ønsker, at overvåge deres ejendele via computer eller en mobil telefon dvs. ved bevægelse i video overvågnings området vil du få en alarm og du kan følge med på din mobil telefon.
Ved køb af video overvågnings anlæg fra Jysk-el er det altid muligt senere at udvide med flere kameraer. Til et video overvågningsanlæg fra jysk-el er det altid inkluderet en kraftig Hard Disk optager

 

Vil du vide mere om alarmer og videoovervågning til boligen

Hos JYSK-EL vil vi rigtig gerne dele vores mange års erfaring med installation og opsætning af alarmer og videoovervågning, løsninger som sikrer din ejendele når du ikke er hjemme.
Vi kender til de anvendte systemer og kan tilbyde dig kompetent rådgivning inden du bestiller de alarmer eller videoovervågninger og JYSK-EL kommer gerne ud til dig og deltager i projekteringen af video overvågning og giver efterfølgende et tilbud på Video anlæg.

 

Hos JYSK-EL giver vi sikkerhed for erfarne el-installatører og en god service, vil du gerne have rådgivning før du starter dine opgaver kan du kontakte os på tlf. 2130 5788