OM OS

Vi er alle tre godt forankret i hver vores lokalområde, og har stor ekspertise inden for både industri og private el-installationer.

Jysk-el er etableret den 1. juni 2016. Firmaets 2 ejere Jonny og Lars har tidligere været arbejdskollegaer, og vil nu efter flere års ansættelse ved hver sin arbejdsgiver, prøve at skabe en el installations forretning sammen. Allerede fra 1. dag har vi haft mange imødekommende og positive henvendelser, hvorfor vi har ansat en svend ved navn Klaus. Klaus kender vi begge fra tidligere arbejdspladser, og vi kan stå inde for den kvalitet han udfører arbejdet med og den måde hvorpå hans betjener vores kunder.

Har du brug for en elektriker til renovering, nybyg, landbrug, industri, alarm, antenne, anlæg, netværk, video overvågning, hårde hvidevarer eller andet inden for el-installation kan du kontakte JYSK-EL.

Den driftsikre el installation udføres, efter gældende lovgivning, i en høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi gør altid, hvad vi kan, for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Arbejdet udføres med den grundholdning, at kunden skal vejledes og guides igennem hele processen, og derigennem komme til at værdsætte veludført el arbejde.

HVEM ER VI

Vi er alle tre godt forankret i hver vores lokalområde, og har stor
ekspertise indenfor både industri og private el-installationer.
Du kan desuden forvente døgnvagt hos Jysk-el.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Jysk-el_Mejlby-Randers_logo_CMYK

LARS ELMER ANDERSEN
Mobil: 30 20 33 05
Email: jysk-el@jysk-el.dk

Jysk-el_Tjele-Viborg_logo_CMYK

JONNY VELS SØRENSEN
Mobil: 21 30 57 88
Email: jysk-el@jysk-el.dk

Jysk-el_Lovel - Klejtrup_logo_CMYK

KLAUS PEDERSEN
Mobil: 23 72 77 88
Email: jysk-el@jysk-el.dk

VI ER JYSK-EL

Vi er 3 lokale herrer som gerne vil gøre en forskel – derfor har vi også plads til at være mennesker i dagligdagen, for os er kunden i centrum.

Lars fortæller om sig selv:
Jeg er 49 år gift med Anne Marie. Vi har 3 drenge, Sebastian 8 år, Patrick 5 år og Nicklas 3 år. Jeg har i en sen alder uddannet mig til først elektriker og sidenhen el installatør. De seneste knap 4 år har jeg været selvstændig, hvor jeg primært har udført el arbejde for Wicotec, på et større projekt i Aalborg. Sideløbende har der også været tid til at servicere kunder i mit nærområde, som er Mejlby-Randers. Af samarbejdspartnere og referencer bør nævnes Wicotec Kirkebjerg A/S, HA-Byg A/S, belysning i Korshøj hallen, belysning i Mejlby forsamlingshus, stærkstrømsinstallation Aalborg Universitet, el installation Skejby Sygehus, el installation af kølerum i Dokk1.

Jonny fortæller om sig selv:
Jeg er 47 år gift og har 3 døtre på 6-10-12 år. Vi bor i Vejrumbro som er en landsby beliggende i den gamle Tjele kommune. Jeg er et meget kendt ansigt i området Tjele-Viborg og har et stort netværk. 1-aug 2016 er det 30 siden jeg kom i lære som elektriker. Mine synspunkter er vi skal altid være til at få fat på. Vil vil lave et arbejde af høj kvalitet. Jeg er udlært i lokalområdet og har været mange år som elektriker svend i Tjele-Viborg området. Som kompetencer kan nævnes Hus installation-landbrug-kontor-udlejning-god kunde pleje.
Referencer: Tjele Gods-Danroots-Bo enheden Kathrinehaven-Madsen & Grangaard-Lund Byg-Hammershøj kirker-Hammershøj skole-Vejrumbro Fri-Muremester Rasmus Christensen-Vorning mureforretning-Tømrermester Sloth-Kvik køkken-Svane køkken-Min købmand Vammen-Let køb Vejrumbro-Boligselskabet Viborg.

Klaus fortæller om sig selv:
Jeg er 39år samlevende med Louise. Vi har 3 børn, Naja 2 år, Mikkel 6 år og Emil 10 år. Vi bor i Troestrup mellem Bjerregrav og Klejtrup. Jeg er uddannet radio/tv mekaniker hos Hvilsom radio i år 2002. Jeg har været ansat som udekørende tv-tekniker hos Expert i 9 år med speciale i fællesantenne og kabel tv. Jeg laver alle slags installationer inden for tv, parabol, antenne, musik- og mikrofon-anlæg. Større højttaler anlæg til haller mv. Teleslynge i kirker, på plejehjem og hos private. Komplet installation af fællesantenne og kabel tv fra få brugere til hele byer. (reference Fårup, Spentrup, Øster Bjerregrav, Asferg Plejehjem og by, Mejlby, Lem, Øster Tørslev Plejecenter,…..m.fl.)
Jeg er uddannet elektriker på Den Jydske Haandværkerskole i 2015.

Motto “Det skal bare laves ordentligt!”