Varmepumpe/aircondition

Kontakt os

Varmepumpe/aircondition

Salg og installation af luft til luft varmepumpe/aircondition.

Varmepumper – til boligen eller sommerhuset

JYSK-El har gennem flere år forhandlet og monteret varmepumper i hele Danmark. Vi er leveringsdygtig på flere forskellige modeller og kan efter aftale sikre, at din nye varmepumpe bliver installeret af fagfolk med mange års erfaring til montering og rådgivning af varmepumper til privat boliger, erhverv eller sommerhuse.

Det er vigtigt, at dit valg af varmepumpe giver dig en reduceret varmeregning eller har den funktionalitet som de moderne varmepumper tilbyder i dag. JYSK-EL hjælper dig med at finde en løsning, der passer til dig og dine behov – levering af komfort opvarmning i Danmark har i flere år været en af vores kompetencer. Vi kan håndtere opgaven fra A til B samt beregne et uforpligtende tilbud som ligger inden for den ønskede økonomi.

Hvorfor vælger danskerne varmepumper?

I Danmark er reducering af varmeregningen et element som sikrer, at man kan bruge penge på mange andre forbrugsgoder. Vores varmepumper anvender den varme, der findes i luften med henblik på at producere varmeenergi – en energi som også er vigtig for rigtig mange forbrugere i dag.

Endvidere er løsningen både billig og effektiv, kombineret med at man sparer penge på el-regningen. Vores varmepumper kører på strøm, derfor kan vores erfarne el-installatører sikre, en professionel montage og installation af fagfolk med mere end 10 års erfaring.

Fordelen ved varmepumper er at de producerer strøm samtidig med at de bruger strøm, derfor har de ligeså fået en energibemærkning som energieffektive varmepumper – en løsning som tjener sig selv ind igen. Der findes forskellige typer varmepumper. Fælles for de forskellige er, at de udnytter energien fra udendørsomgivelserne, vi skal bare finde den model som matcher dine behov.

Aircondition – en fordel i rigtig mange butikker og sikrer godt indeklima

Hos JYSK-El har vi set med egne øjne hvordan en aircondition eller klima anlæg kan gøre en markant forskel for de mennesker som færdes i bl.a. butikker og centre samt større virksomheder med rigtig mange computere som afgiver varme. Der kan være rigtig mange fordele ved at installere et airconditionanlæg i din butik eller i din bolig. En aircondition – eller et klimaanlæg – har først og fremmest til formål at optimere indeklimaet og dermed givet en større trivsel og energi.

Det klassiske eksempel er om sommeren hvor butikpersonale ikke kan komme af med varmen, butikkerne er fyldt med SPOTS og man mister lysten til at være i lokalet. Et aircondition anlæg temperaturregulerer på varme sommerdage, så der ikke bliver ulideligt varmt, hermed optimerer man hele oplevelsen og lysten til at være tilstede. Dette kommer både kunder og personale til gode.

De fleste lokaler hvor temperaturerne kan blive for høje og luftfugtigheden balancerer i kombination med at skidt og snavs tiltrækkes øges risikoen for dårlig indeklima, herunder øget risiko for sygdom.

JYSK-El tilbyder ventilations rådgivning, montage og forhandling af varmepumper. Vores erfaring med klima anlæg og Aircondition sikrer, at din næste løsning bliver både økonomisk, klima bevidst og professionelt håndteret af fagfolk.

Vil du vide mere eller ønsker du at tale med en fagmand kan du ringer tlf. 2130 5788 for yderligere information.